Mi a véleményetek az IE 9 böngészőröl? Van-e ennél jobb böngésző?
IE9? Csomó szabványt nem támogat, HTML5-öt nézem, borzalmas, CSS3 támogatása ugyan csak, sok szempontból rossz, bár hatalmas előrelépés a IE8-hoz képest számomra még így is az utolsó az "öt nagy böngésző" közül. Én anno adtam neki egy esélyt, de jobbra számítottam. Egy a szerencséjük az internetezőknek. A nem támogatott szabványok nagy részét nem használják még mindig a weboldalakon. Szóval lényegében szinte minden működik IE9-en.
Viszont egy Firefoxszal, vagy Chrome-mal, össze sem lehet hasonlítani, igaz, vannak jó oldalai is az IE-nek állítólag. (mondjuk a kompakt kezelőfelülete szerintem remek az IE9-nek, tényleg nagyon hely takarékos). Ami nagyon rossz, XP felhasználók számára nem elérhető, de legalább kényszerből választanak mást, ha van eszük és nem hagyják meg az IE8-at, ami egy ********!
Én Chrome használó vagyok. Ha kijön az IE10, kipróbálom, ha tetszik meg is hagyom, ahogy láttam az előzetes verziók tesztjeit, nagyon sokat fejlődött a fent említett problémák terén, már közelíti a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!