Hogyan vehetnénk fel a kapcsolatot a vorlonokkal?
Figyelt kérdés
A vorlonok az egyik legősibb faj, szükségük van rájuk, hogy túléljük a reptoid inváziót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2012. febr. 27. 02:35
11/18 anonim válasza:
Én a Repperekkel vagyok, egy kanállal vehetitek fel velünk a kapcsolatot. Csak hogy tudjátok hogy repper vagyok ,írok nektek repperül: أعتقد أن الجميع يستحق فرصة لتناول الطعام قليلا يذهب أحيانا وراء كل الحدود التي يمكن أن لا يا سيدي، اللغة العربية هي القرف
13/18 anonim válasza:
Majd írok nekik msn-en, ha szeretnéd
14/18 A kérdező kommentje:
Állítólag már jártak itt többször. Az arab írás nem vorlon hieroglifa. Mivel ők már energia lények talán van valami jó módszer az elérésükre.
2012. márc. 1. 17:23
15/18 anonim válasza:
Jaaa, az úgy már mindjárt más!
16/18 A kérdező kommentje:
A vorlonok nagykövete Kosh Naranek. Igazából az összeset Kosh-nak hívják, de ez elég bonyolult elmagyarázni. Jellemző még rájuk, hogy rébuszokban beszélnek, nehéz megérteni őket. Biztos, hogy üzentek már a reptoid invázió miatt...
2012. márc. 5. 20:06
17/18 anonim válasza:
Én tudom mi ütött beléd! a Babylon5! az 1 film.Túl sokszor nézted+ és azt hitted h igaz.....hányévesvagy kedves kérdező? :)
18/18 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok és a Babylon 5 nem véletlen készült. J. Michael Straczinsky üzenni akart vele. És minden igaz, ami benne van a jövőt nézve. Milyen fajok vannak az univerzumban stb. A Babylon projekt ma is élő terv. A reptoidok télleg itt vannak a nyakunkon, nem olyan ősi faj, mind a vorlonok vagy az árnyak, de erőszakosak. A Föld volt az őshazájuk és vissza akarnak térni. AS többi faj (mimbarik, kentauriak stb.) ebből ki akarnak maradni, de a vorlonok segítségével mellénk állíthatjuk őket.
2012. márc. 9. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!