Hogyan vehetnénk fel a kapcsolatot a vorlonokkal?
Úgy tudod felvenni a kapcsolatot hogy kidugod a farkad az ablakon este és elkezded rángatni rajta a bőrt. Ha elég hangosan csattog akkor a varlonok és a reptoidok is előjönnek neked.
Hogy utána mit csinálnak veled azt nem tudom. Lehet belédültetnek egy terhes tehenet!
A vorlonok veszélyes lények, ugyanis szeretik a péniszt, és, hogyha elkapják a tiédet, akkor megszeretgetik, a reptoidok már más tulajdonsággal rendelkeznek, ők barátságosak és szeretik a twittert és őő... engem is már felhívtak, mondom a telefon számukat, itt érheted el őket: 000 - 256 .
Remélem segíthettem, nagyon vallásos vagyok. Na most megyek a dzsungelbe, Mauglival a liánokon hintázni. És közben megbarátkozni a gondolattal, hogy holnap bevisznek az elmegyógyintézetbe és lobotómiát hajtanak végre rajtam.
hogy lehettk ilyen segfejek?
egy bizonyos valaki kiir egy normalis kerdest erre ti elbaromkodjatok az egeszet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!