Felvettük már a kapcsolatot a vorlonokkal? Mindjárt jön a raptoid/reptoid invázió, csak ők segíthetnek.
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 15:52
1/14 anonim válasza:
ÚRISTEN!!! XD
Szíriusziak, reptoidok, vénusziak, krixkraxok, plejádok, vorlonok..stb. Honnan veszitek ezeket az ökörségeket???
Itt mindenki ennyire unatkozik?
2/14 anonim válasza:
ezekről a vorlonokról még nem hallottam, ez még új nekem
3/14 anonim válasza:
Nem tudom mitől félnek egyesek. Amíg nem lépjük át a naprendszer határát, addig úgyis védelmez minket a Láthatatlan Hadtest, így az idegenek nem tudnak eljutni hozzánk.
Ha csak egyetlen raptoid, vagy valami más átlépi a naprendszer határát, úgy szarrá lövik az űrhajóját, hogy annyit sem tud mondani, brekk. :D
4/14 anonim válasza:
Tudomásom szerint, a Kormány már 87 %-ban Vorlonokból áll.
5/14 anonim válasza:
Mikor lesz már invázió ? Hozzátok már össze !
6/14 anonim válasza:
még nem vettük fel a kapcsolatot velük.
a Rodokkal és a raptoidokkal történtek már tárgyalások.
7/14 anonim válasza:
Már elkezdődött ostoba! Nem úgy kell elképzelni az inváziót hogy hatalmas űrhajókkal lebombáznak minket! Hátulról támadnak mint a partizánok. Lassan uralmuk alá hajtják a bolygót!
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
Nem onnan vettem, a vorlonok télleg léteznek, Straczinsky a sorozatával üzenni akart.
2010. dec. 17. 21:11
10/14 anonim válasza:
Fáradj be kérlek egy elmegyógyintézetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!