Miért kell elviccelni a reptoid invázió témákat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 20:59
1/16 anonim válasza:
Mert vicces, pontosabban röhejes.
2/16 anonim válasza:
raptorjesus, csatlakozhatok az ellenálláshoz? küldtem privit
3/16 anonim válasza:
raptorjesus ezt magadnak tetted fel meg a többi kérdezőnek, mert szerintem ti csak marhultok, és kuncogtok a gép előtt ezeket a baromságokat írogatva. Ha viszont nem, na akkor van a nagy baj.... :)
4/16 anonim válasza:
Azért mert nem hiszik el, és jó ötletnek tartják elviccelni, viszont majd meglátják 2012-ben hogy igaz a reptoid invázió.
5/16 anonim válasza:
Nem baj legalább valamivel elfoglalod magad utána meg majd más baromsággal ....miért nem volt eddig világ vége egy csomószor megjósolták .... menj inkánn csajozzál be jobban jársz ..
6/16 anonim válasza:
beszéltem a reptoidvezérrel. Minden le van zsírozva, invázió lefújva. Csak azt kérték adjuk át nekik raptorjesust, reptoidezredest, 404-et, Ferit, Draconak szolicsot és a többi veszélyes szökevényt
7/16 anonim válasza:
Hogy ha Darth vader mégsem tesz eleget jogi kötelességének, még mindig itt van nálunk ütőkártyának Alekosz és Kiszel Tünde, Orbán királyunkról nemis beszélve(biztos forrásból tudom hogy ő Yoda fia), nincs félni valónk.
9/16 anonim válasza:
dehogy vicceljük el, véresen komoly
ma alig tudtam hazaérni, útközben volt egy kisebbfajta r. invázó
10/16 anonim válasza:
Szerintem pont azért viccelik el sokan, mert valóban volt már több világvége jóslat és azok nem jöttek be. ÉS nem látják sokan a különbséget, hogy most nem egy egyszerű jóslatról van szó, hanem a Reptoid invázión valóban a Föld sorsa függ. Én reménykedek benne, hogy addig tárgyalásos úton sikerül megegyezni velük és ezzel elkerülni az inváziót, mert azzal senki sem járna jól. Sok sikert a közvetítőknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!