Animések! Tudtok mondani nekünk egyszerű cosplayeket?
Figyelt kérdés
egy barátnőmmel szeretnénk beöltözni..én alacsony,szőke,fehér bőrű és kék szemű vagyok,a barátnőm viszont barna hajú,kreol bőrű és barna szemű de szintén alacsony.:S valami ötlet? mondjuk nem baj mert ha kell szívesen befestem a hajam vagy ilyenek.De tudtok valami jó ötletet,viszonylag egyszerűt?:))2012. febr. 21. 21:41
2/3 anonim válasza:
hát viszonylag egyszerű? kezdjük ott h conon ha versenyezni akarsz, akkor neked kell csinálnod azt acp-t. Egyszerű nincs, max máshogy megoldható. Ha pl te szőke vagy akkor célszerű egy szőke hajú karaktert választanod pl. ino-t a narutoból. Manapság az is divat h lány fiu szerepbe búj, tehát a barátnőd jó lenne pl kakuzunak szintén a narutobol.. azért ezeket hoztam fel, mert ezeknek a cosplayeit könnyebben meglehet oldani.. itt egy link kakuzuhoz: http://www.youtube.com/watch?v=whOVPt2lu5Y
3/3 anonim válasza:
ANBU-s xD Fekete csukja, maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!