Hogyan oldódjak fel?
Figyelt kérdés
Szeretnék bulizni járni de egyáltalán nem tudok táncolni és emiatt rosszul érzem magam...2009. jún. 4. 19:52
1/5 anonim válasza:
én sem tudok táncolni. amugy diszkoba mindenki részeg, nem figyelik hogy hogy táncolsz.:) ha annyira zavar akkor csak állj. engem sokszor megszoltak emiatt, régen én sem mertem táncolni. hogy mivan mit ácsorogsz stb. mostmár rendesen megtanultam bulizni:). majd belejösz. jozanon én sosem táncolok és a barátaim sem és sztem a legtöbb ember jozanon nem táncol:)
2/5 anonim válasza:
így van józanul téyleg nem sokan tudnak táncolni:D, én se
3/5 anonim válasza:
Én tudok:D Egyszerűűen csak be kell iratkoznod egy tánctanfolyamra de (ne társas vagy ilyenre azon sztm inkább feszülsz vagynem tom nem próbáltam de nem is akarom mind1) csak iratkozz be én kb pár hónap alatt nagyon ellazultam szal az volt hogy február 4 óta jártam táncolni és március fele volt buli és az azelötti bbulikon nem is táncoltam csak néztem midnenkit de ez a tánc seített ellazulnixd:D
pl Hip-hop, breakdance:$xd , House, Funky, stb..:D vagy gyakorolj otthon a tükör elött:D na peace:D
4/5 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, régebben még jártam...de már nem, szar mikor bnőim elmennek táncolni én meg állok ott mint egy f@sz a lakodalomban:D
5/5 anonim válasza:
én is voltam discóba de nagyon beégtem. Most suliba is alig merek menni holnap nem tom mit fognak mondani rólam. Nem ajánlom senkinek hogy elmenjen úgy discóba hogy nem tud táncolni, vagy ha elmegy akkor ne táncoljon. Előtte tanuld meg ha elmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!