Hogy oldódjak fel az ilyen görcsöktől?
Átlagos kamasz vagyok, csak nagyon gyenge vagyok a ROSSZ jegyek felé.
Szóval holnap Föld rajz dolgozat kiosztás, félek hogy 1-es lesz, de lehet hogy 3-as lesz.Tudom hogy érthetetlen amit írok, de igazából arról van szó, hogy én nem tudok úgy elmenni egy nap sem az iskolába, hogy ne remegjek mint az állat. :(
Egyik osztály társam sem veszi a szívére a rossz jegyet, elvégre nem a világ vége.
De engem megőrjít ez az egész, én nem tudok pozitívan tekinteni a holnapra. Mi van ha egyes lesz??
Nagyon rossz vagyok Föciből. Ez lenne már a MÁSODIK 1-em.
Tudom hogy hülye vagyok mert tanulni kéne, de hát nem megy, tesóm is segít. Félek hogy egyest kapok, félek a holnaptól. Hogy mindenki kinevet. Hogy két dolgozat egymás után 1-es lett.
És azt mondta a tanár ha ez is valakinek egyes lesz az megbukik.
Jó igaz van kettő 2-3-om. De az mit ér?? Ja meg egy 3-om. Meg most házi dogára is kapok kb: Egy hármast
Megbukok, félek, nem akarok holnap iskolába menni
13L
Hát istenem.. Most szokj hozzá. Középsuliban biztos lesz 1 olyan tárgyad, amit kőkeményen vesz a tanárod, és a legjobb jegyed 2-es lesz, órákat kell majd tanulnod ahhoz, hogy 2-est (!!) kapj!
". 1-es nem olyan nagy dolog.
De ha már 7.-be, jobbik esetben 8.-ba így állsz, akkor te meg fogsz halni középsuliban...
elmondom Neked, hogy soha a büdös életben nem voltam képes megjegyezni se a földrajzot, se a történelmet, most 27 éves vagyok, orvos vagyok (ami érdekelt, azt simán bevette az agyam) és ugyanúsz rühellem a földrajzot, történelmet mint annak idején. Ne aggódj, valahogy oldd meg, hogy ne bukj meg, s a többi nem számít. Ha a többiek nevetnek, hagyjad nevessenek, amiért ebből nem vagy jó az nem azt jelenti, hogy másból nem lehetsz zseni :)
sok sikert holnapra
:( Nem arról van szó, hogy a pótvizsga milyen. Hanem arról hogy nekem a legnagyobb bajom az, hogy nem tudok egy dolgozatra úgy nézni hogy "sebaj majd kijavítom"
Pedig ha írok pl: németből egy 1-est azt a következő órán egy felelésnél egy 4-re kijavítom.
De akkor is megalázó
Miért megalázó egy jegy?...
kinek mi a bánat köze van hozzá?...
20: 56: Nem tudom, én tekintek rá egyedül így. Van egy osztálytársam akinek már 4 1-se van ebben a fél évben.
Nekem meg 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!