Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A suliban levan tivtva a...

A suliban levan tivtva a facee hogy tudok rá felmenni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Telefonoddal nem tudsz felmenni rá?Ha letiltották akkor írj , gyűjtsetek petíciót és írjatok az oktatási hivatalnak.A törvényben nem szerepel hogy le kell-e tiltani a facebookot.Szóval nem tilthatják le.
2012. febr. 8. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj. Hasznosabb mint a f.szbúk.
2012. febr. 8. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát , olyan órákon amik nem felvételi tárgyak egyetemre , azokon én is fészbukoztam , zenét hallgattam meg szórakoztam.Legalább lekötöm magam és nem zavarom a többieket akiknek pedig az felvételi tárgy.

A közoktatásban is tantárgyfelvételi rendszer kellene , nem pedig hogy mindenki ömlesztve tanul mindent , olyan tárgyakat is amik neki nem kellenek a hivatásához.

2012. febr. 8. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
geprol sehogy , max mobil
2012. febr. 8. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:
mindjárt meghalok az unalomtol amugy nem kell tanulnom midennel készen vagyok már egy órája -_-
2012. febr. 8. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha hülye a tanár és mondjuk csak a " [link] tiltotta le, és nem a "*facebook*"-ot, akkor próbáld ki, hogy " [link] esetleg "m.facebook.com".

Vagy .hu/.com-mal próbálgassátok, esetleg [link]

Vagy ha van mobilneted és Androidos/iOS-es telefonod (bár iOS-sel nemtom lehet-e ilyet csinálni), akkor USB-vel össze kötöd a telód és a gépet és USB tethering-gel megosztod a netet.

2012. febr. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!