Tudod mi az a cosplay?
Figyelt kérdés
Igen/nem válaszokat várok, életkorral, nemmel ellátva. Ha tudod, esetleg még írd oda hogy tetszik, nem tetszik, esetleg próbáltad e már.2009. jún. 1. 20:21
11/16 anonim válasza:
Igen, 24/L. Még nem cosplayeltem, mivel nincs olyan alakom, mint Sailor Moonnak, vagy a Szandónak.
12/16 anonim válasza:
Ígeen! Imádom, főleg ha jól van megcsinálva. ^^
Voltam már egypár conon, cosplayt sose hagyom ki a programból ;)
18/L
Majd ha lesz annyi időm, pénzem, kreativitásom és persze sok bolond barátom akiket rátudok venni erre, akkor csinálunk egy jó kis performance-t! =)
13/16 anonim válasza:
Tudom mi az, imádom, próbáltam is, kb. 2-3 éve rendszeresen űzöm, egyik kedvenc hobbim:)
18/L
14/16 anonim válasza:
igen, tudom. :) nagyon tetszik, de sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni. ha a jövőben esetleg eljutok egy conra a barátokkal, mindenképp alkotok valamit *-* :DD
16/L
15/16 anonim válasza:
Szia! Igen, 21/F, Nagyon szeretem őket, méga kcisit bénábbakat is, mert aki belekezd, azt szidni nem, csakis dícsérni lehet! :) - egyébként én most dolgozok a sajátomon, Warhammer stílusban lesz, egyenlőre kard készül, teljesen fémből :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!