Veszélyes hely a Hajógyári-sziget?
Mert maga a Coronita egy élmény. Nem a drogosok miatt, hanem a hangulat, mikor elmész egy baráti társasággal, vagy akár csak 2-3-an a zene, minden nagyon jó. Én nagyon szeretem azt a helyet tetszik a stílusa. Vagyis a minimal amit nagyon szeretek. A Dokkoló sem rossz, ott is hasonló stílusú zenét nyomnak mint a Coro-ba.
Mellesleg én sem drogozom, soha nem is próbáltam, nem is fogom. Sőt inni sem iszom egy korty alkoholt sem. Nem tudom, miért szólják le a Hajógyárit. Szerintem jó hely, nem kell foglalkozni semmivel, senkivel, csak magaddal. Ha nem törődsz az emberekkel akik ott vannak, szuper kis estéd lesz. Csak érezd jól magad, amit tudatmódosító szerek nélkül is meg lehet tenni. Legalábbis nekem megy. :)
Visszatérve a kérdésre, egyedül én sem mennék. Nem az, hogy parás, de szerintem inkább társaságban kell menni. Meg persze ha történik valami azért nem mindegy, hogy van-e veled valaki. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!