Hogy tudnám "jobbá tenni" a hangom?
Hát ha olyan rossz lenne akkor nem erőltette volna.Én azt utálom amikor hazudnak,hogy mennnyire jó a hangod közben meg olyan pocsék,hogy elásnád magad.
Ezek szerint alt vagy,az nagyon jó,én is alt vagyok,illetve inkább alt szoprán,de még az is túlzás.Hamisnak nem vagyok hamis,szépen eltalálom a hangokat csak valahogy nem az igazi.Érdekes,mert ha dúdolok olyan gyönyörű de ahogy szavakat kell kiejteni ,pfff...
Szerintem egy jó tanár segíthet rajtad,skálázz(mendegél a mandarinXD) aztán mást nem tudsz tenni.Amúgy a lányeg,hogy add bele szíved lelked és az azért sokat dob rajta:)
Ohh,hát am én nemtudtam azt sem hogy van ilyen.Csak a Rómeó és Júlia musical helyi(nem az igazi) verziójának gyakorlásán ezt gyakoroltatták velünk XD
Hogy pontosítsat:
mendegél a mandarin ez bomba jó ez bomba jó XD
Sokan hülyének fognak nézni (már mint engem :P ), de járj néha karaoke buliba.
És a szakmában dolgozok, és rengeteg embert látok napról napra csak fejlődni, és fejlődni. Ráadásul ha igényesebb helyre mész, rengeteg olyan embert ismerhetsz meg, aki segíthet is. Emellet jól érezheted magad...csak aztán el ne bízd magad ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!