Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám "jobbá tenni" a...

Hogy tudnám "jobbá tenni" a hangom?

Figyelt kérdés
Csak az a baj,hogy nekem olyan mély és csúnya,és amikor éneklek(sőt szólóm lesz pedig tök rossz a hangom,és a tanár erre ráerőltetett=S) rohadt csúnya...mit tudnék csinálni(énekzeneis vagyok)hogy jobb legyen a hangom? köszi a válaszokat.
2009. máj. 26. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha olyan rossz lenne akkor nem erőltette volna.Én azt utálom amikor hazudnak,hogy mennnyire jó a hangod közben meg olyan pocsék,hogy elásnád magad.

Ezek szerint alt vagy,az nagyon jó,én is alt vagyok,illetve inkább alt szoprán,de még az is túlzás.Hamisnak nem vagyok hamis,szépen eltalálom a hangokat csak valahogy nem az igazi.Érdekes,mert ha dúdolok olyan gyönyörű de ahogy szavakat kell kiejteni ,pfff...

Szerintem egy jó tanár segíthet rajtad,skálázz(mendegél a mandarinXD) aztán mást nem tudsz tenni.Amúgy a lányeg,hogy add bele szíved lelked és az azért sokat dob rajta:)

2009. máj. 26. 19:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Wow királyvagy*-* lol mendegél a mandarin XĐ hát ez fájt de jót nevettem rajta:D jó kis tippet adtál*-* kifogom próbálni,és köszi:D
2009. máj. 26. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Ohh,hát am én nemtudtam azt sem hogy van ilyen.Csak a Rómeó és Júlia musical helyi(nem az igazi) verziójának gyakorlásán ezt gyakoroltatták velünk XD

Hogy pontosítsat:

mendegél a mandarin ez bomba jó ez bomba jó XD

2009. máj. 26. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Sokan hülyének fognak nézni (már mint engem :P ), de járj néha karaoke buliba.

És a szakmában dolgozok, és rengeteg embert látok napról napra csak fejlődni, és fejlődni. Ráadásul ha igényesebb helyre mész, rengeteg olyan embert ismerhetsz meg, aki segíthet is. Emellet jól érezheted magad...csak aztán el ne bízd magad ;P

2009. máj. 27. 07:51
 5/8 anonim válasza:
lol^-^ nagyon köszi a tippeket és am ha itthoni karaokeról van szó az is jó?:D
2009. jún. 4. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Inkább a publikusat ajánlanám, hidd el, a bizonyítani akarás csodákra képes...:)
2009. jún. 6. 18:36
 7/8 anonim válasza:
Najó,megpróbálok elmenni egy publikusra,nagyon gáz lesz de biztos vicces is és meghozza a gyümölcsét:D nagyon köszi^^
2009. jún. 18. 17:57
 8/8 anonim válasza:
(ja a múgy bocsi csak a másiknál elfelejtettem a jelszót:D)
2009. jún. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!