Ha kb 1,5 oktávos a hangom az jó? Hogy tudnám fejleszteni? Hallottam róla h éneklési technikákkal, de nemtudom hogy.17/F
Az úgynevezett éneklés sokat segít ebben.
Meg a skálázás. Bizony, mendegél a mandarin, pamm-pamm. A sok skálázás lefelé és felfelé.
És tanulj meg magyarul!
bocs h helyetelen:D
a lényeg, h érted nem?:D
de am ez az 1,5 oktáv ez jó?
1,5 oktáv nagyon, nagyon kevés. Egy normális dalt nem tudsz elénekelni vele.
Legalább még egy oktávval bővítsd a hangterjedelmed.
Én szoprán vagyok, 2,5 oktáv a hangterjedelmem, de van, amikor még ez is kevés.
Más: nem mutálsz még? Tanár látott már? Önállóan nem túl jó ötlet mindenféle technikákkal próbálkozni, mert akár teljesen tönkre is teheted a hangod!
nemvoltam tanárnál, és most nemis tudom megtenni nincs időm
mutálok asszem 1 picit , am hogy lehet megmérni hány oktávos a hangom?
aztmondták h ahányszor kijön az h d,r,m,f,sz,l,t,d
nah ebből kijön 1 meg sz ig
neked így jön ki 2,5 fejhang nélkül?
hangterjedelem megmérése: fogsz egy tetszőleges billentyűs hangszert, kidörmögöd a legmélyebb hangot ami megy és megkeresed az ugyanolyan mély billentyűt. ugyanezt megcsinálod a legmagasabbal. a két hang közti különbség a hangterjedelmed.
fejleszteni úgy lehet, hogy (lehetőleg a fent említett hangszer segítségével) megpróbálsz egyre magasabb hangokat kiénekelni. erre vannak egyszerű gyakorlatok(ld.első válaszoló).
az miaza falzett?
am nekem 2 oktáv.. azóta fejlődketett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!