Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a rajzról?

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 24. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ŐŐŐ..érdekes. Furcsa lelkivilágod lehet (ha te rajzoltad). Amúgy meg tetszik, úgy értem, h szépen rajzolsz, van hozzá érzéked.
2009. máj. 24. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
érdekes..de elég jó rajz
2009. máj. 24. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól rajzolsz,tetszik :)
2009. máj. 24. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
tetszik =) főleg az a macska a háttérben =)
2009. máj. 24. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem is nagyon tetszik
2009. máj. 24. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
van hozzá érzéked,de csak több kép után lehet megmondani,hogy stílusod is van-e. mondjuk valakinek ez jön be,nekem nem,mert nem látok semmi mondanivalót,illetve ami van,az nagyon szájba van rágva.itt főleg a szövegre gondolok.
2009. máj. 24. 22:37
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen én, rajzoltam ^^ A lelkivilágom... Hát arra még én is azt mondom, hogy érdekes. :D

Mondanivalója valóban nincs nagyon... Egyik barátnőmnek rajzoltam, aki szomorú volt... És szerettem volna, hogy jobb kedve legyen, ezért megpróbáltam egy képbe összehozni azokat a dolgokat, amikről úgy gondoltam, hogy jellemzik és szereti őket... A szöveg is ilyen - nagyon rá illik.

Az a macska pedig az Alice in Wonderland-ből már ismert Chesirecat... Őt egy külön öröm volt megrajzolni, nagyon bírom ezt a macsekot. :D

2009. máj. 25. 18:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja, még valami, amit kifelejtettem az előzőekből: azért gondoltam, hogy itt is megmutatom a képet, mert a DeviantART-on főleg csak művészektől lehet kommentet kapni, és hozzám leggyakrabban az ismerőseim és barátaim kommenteltek és érdekelt, hogy mit gondol a képről egy random ember. :)
2009. máj. 25. 18:54
 9/12 anonim válasza:

ez olyan anime,de mégis nem anime xĐ na mind1 szal érted:D tökjó:D imádom az animéket,és látom hogy Hime-sama...Hercegnő-sama?xD:D

Taiyuki

2009. máj. 26. 19:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Értem, persze. :D Valamelyest azért befolyásolnak az animek, mert nagyon szeretem őket, de azért próbálok nem teljesen olyan stílusban alkotni, inkább megpróbálom kiépíteni a sajátomat. :D És igeeen, Hercegnő-sama. :D A lány, akinek rajzoltam, annyira hihetetlenül hercegnős... Azért is ez a beceneve. ^^
2009. máj. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!