Mit gondolsz erről a rajzról (link)?
Figyelt kérdés
Hogy valaki ilyen jól rajzolni?? *-* enisakarok.:D http://www.youtube.com/watch?v=ECwzgAyH-tg 2010. márc. 27. 01:21
1/7 A kérdező kommentje:
hogy lehet igy rajolni?? *___*
2010. márc. 27. 01:22
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy tud** (első sorom)
rajzolni***
2010. márc. 27. 01:23
3/7 anonim válasza:
szerintem jó lett, bár én is tudnék ilyet rajzolni, de nem fejből. a színezés már gyerek játék, szerintem csak az arányok lehetnek ebben nehéz
4/7 anonim válasza:
Neten már láttam egy rakás angol könyvet, ami erről szólt hogy hogy rajzoljunk ilyen anim hokikat. Nem nagyon érdekelt.
5/7 anonim válasza:
neh
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/7 anonim válasza:
Ha nem menne alatta ez a gyere velem a mezőre és érezzük a reményteli virágok illatát és ne sírj mert vannak fecskék, akkor nem is lenne megható de így az :_)
de nekem ez a csúcs:
7/7 A kérdező kommentje:
1:29 nemtudom mi ilyen nehez benne.. :D
1:38 en azt kerdeztem hogy mitgondolsz errol a rajzrol nem azt h erdekelt e konyv :D XD
1:38 ??
2:15 nemtudom mirol enekelt en a rajzra figyeltem. :)
De ez a rajz iszonyat jolett *-*
2010. márc. 27. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!