Mit gondolsz az új külsejéről? (link)
2010. nov. 22. 19:59
1/17 anonim válasza:
nem is tudtam hogy most már így néz ki:D
Kicsit mű,meg látszik a sok smink(ezt már csak tudom...) meg hogy jó a fodrász!!!
De amúgy jó lett:)
2/17 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ő természetes szépség, és egyáltalán nem az átlagos fajtából. Így egy kissé tényleg mű, régen sokkal egyedibbnek és ezzel együtt csinosabbnak tartottam.
3/17 anonim válasza:
szerintem sokkal szebb lett, mint régen
4/17 anonim válasza:
új külsőnek számít h más a haja?:D kivan egyenesítve meg világosítottak rajta. nem nagy durranás, de szerintem szebb. túl kislányos volt már azokkal a loknikkal.
5/17 anonim válasza:
Így teljesen 12 egy tucat szerintem. :(
6/17 anonim válasza:
Szebb volt régen, így tényleg csak egy a sok közül. Amúgy a hullámos haj nem kislányos szerintem.:)
7/17 anonim válasza:
Régen olyan volt, mint egy különleges reneszánsz korcelánbaba. Most meg olyan, mint mindenki más.
9/17 anonim válasza:
nekem a régi haja jobban tetszett, most nagyon komoly lett az arca :D de ez is nagyon jól áll neki, csak göndören olyan kislányos volt:)
10/17 anonim válasza:
szerintem régebben szebb volt ez nem annyira illik rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!