Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a rajzról?

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 24. 17:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
Remélem nem fogsz megbántódni azon amit írok de szeretnék valami építő jellegű kritikát írni:tudod a képetből sokminden meglátszik,pl,hogy nem nagyon vagy tisztában az anatómiával,persze aki nem ért hozzá az elsőre nem veszi észre.A másik,hogy bár azt mondod próbálsz saját stílusban alkotni nekem olyan mintha össze lenne ollózva a kép,mindenféle jól kinéző de már meglévő dologból.Sajna általában ilyet minden második animefan kislány tud rajzolni.Szval ha komolyabban érdekel a rajz próbálj meg többet tanulni és ne másolni.Ezt jószándékkal írom.
2009. aug. 6. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy másolta. Különben is, minden animefan másolással kezdi. Abból alakul ki a saját stílusuk. Én csak tudom, majd' 10 éve csinálom. Csak már nem szoktam másolni.
2009. dec. 14. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!