Milyen jatekot jatsszak a szuleimmel?
Figyelt kérdés
olyat szeretnék amelyikben kártyák vannak vagy vagy más de ne kelljen társasjáték2012. jan. 7. 13:48
2/7 anonim válasza:
OFF: Nem értem miért kell valakit mindjárt a helyesírásával cikizni. Magából a kérdésből is egyértelműen kiderül, hogy gyerek a kérdező és lehet, hogy még nem tud jól írni.
Válasz: Régen nagyon szerettem az alábbi játékot: Mondasz egy szót és a másiknak a szó utolsó betűjével kell mondani a következőt, de úgy, hogy mindig az előzőeket is el kell ismételni a soron következő játékosnak.
pl. Te kezded:legó,
a másik: legó, óvoda
a harmadik: legó, óvoda, ananász
megint te: legó, óvoda, ananász, zátony
Egy idő után jól bele lehet keveredni és jól megtornásztatja az agyat, ha már sok szó összejön. :-)
3/7 anonim válasza:
Black Jack-et is játszhattok, csak nem pénzben, hanem mondjuk mogyoróban.
4/7 anonim válasza:
Azért cikizzük a helyesírásával, mert ő még most tanulta. Ha betudott írni ide egy kérdést (regisztrált, stb....) akkor akár már helyesen is írhatott volna. Nem véletlenül vannak szabályok a nyelvtanban.
5/7 anonim válasza:
Pedig pont most kell "ráfeküdni" a helyesírásra, mert megszokja, hogy hibásan alkalmazza.
Rengeteg kártyajáték van, biztosan ismernek a szüleid párat.
6/7 anonim válasza:
"Hogyan tanuljunk helyesen írni" nevűt.
7/7 anonim válasza:
Fejezzétek már be ezt a helyesírásos okoskodást. A könyvelőm kislánya pl. mikor elkezdte az iskolát, amint tudott valamilyen szinten írni egyből rácuppant az internetre és nekiállt msn-ezni velem. természetes, hogy eleinte ő is sok hibát vétett, de látom a fejlődését. Pontosan így írt, mint most a kérdező. Van belőle tapasztalatom, mert sokat msn-eztem gyerekekkel, tudom, hogy hogyan írnak és azt is, hogy milyen korosztály. Biztos ti már nem emlékeztek rá, hogy hogyan írtatok az első időkben. Le lehet pontozni, ha úgy tetszik. Most pedig legyetek intelligens felnőttek és a kérdésre válaszoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!