Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mire jó az efféle beteges...

Mire jó az efféle beteges rajongás?

Figyelt kérdés

Több ilyesmi embert is ismerek. Gondolok itt arra, mint:

zene: Az illetőnek nem elég, hogy meglegyenek egyszer az adott előadó/zenekar sorlemezei. Mindig újra megveszi őket, amikor kiadják, teszem azt kijön az összes valami pompázó díszdobozban, vagy pedig egy vagy két bónusszám miatt, esetleg mert végeztek rajtuk valami minimális újrakeverést. Valamint minden vacak bootleg koncertet begyűjt tőlük. És más zenekart/előadót alig vagy egyáltalán hallgat ezen kívül.

könyvek: Megvan neki az adott író összes műve, de mindig megveszi őket újra, amikor kiadják. Pedig a tartalom ugyanaz, csak a borító más. Ez azért tényleg elég beteg dolognak tűnik.

Szerintetek?

2011. dec. 6. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy, mit csinálnak mások? Ennél azért sokkal betegebb dolgokat is művelnek emberek.

Ettől függetlenül én nem költenék erre így, de ha nekik van rá, akkor nem érdekel, ha ezt csinálják.

2011. dec. 6. 10:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy minden kérdésre tud jönni valaki támadó okoskodással. Most akkor ennyi erővel semmit ne kérdezzek, mert nem mindegy? Felejtsétek már el ezt a felesleges szövegelést. Kíváncsi vagyok és kész, véleményeket várok, nem kötekedő megjegyzéseket.
2011. dec. 6. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
De ha nekem az a véleményem, hogy ennél sokkal betegebb dolgokat is csinálnak emberek, én nem költenék rá, de nem zavar, ha mások teszik, akkor mégis mi mást írjak ide?
2011. dec. 6. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:

"Nem mindegy, mit csinálnak mások?"

Ezt a mondatot kihagyhattad volna az elejéről, és akkor nem lett volna semmi gond.

2011. dec. 6. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Jó ég. Az is a véleményem része, hogy az ember ne foglalkozzon túl sokat azzal, milyen ártalmatlan gyűjtőszenvedélynek hódolnak mások. Sorry.
2011. dec. 6. 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:
És honnan veszed, hogy én túl sokat foglalkozom? Mert felteszem kérdésben? Nem evvel kelek, ebédelek, és fekszem, nyugodt lehetsz.
2011. dec. 6. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy túl sokat foglalkozol, nekem az a véleményem, hogy nem érdemes ezt tenni. De szerintem fejezzük be, és adjuk át a terepet a nálam értelmesebb válaszolók tolongó garmadájának. :D
2011. dec. 6. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ilyesmi főleg tiniknél alakul ki, főleg énekeseket/színészeket imádnak így, ez nem "jó", nem direkt csinálják, hanem egyszerűen kialakul. Például azt gondolják, hogy ez vagy az az énekesnő mennyire gyönyörű, mennyire szép hangja van és mennyire híres, és hozzá akarnak hasonlítani, példaképként tekintetnek rá. Annyira felnéznek rá, hogy bármit képesek megvenni tőle egyszerűen azért, mert imádják, és tökéletesnek látják. Szerintem egy bizonyos fokig nincs ezzel semmi baj, főleg, ha jó példaképet választanak maguknak, de nem helyeslem, hogy a sztárokat tökéletesnek állítják be.

Velem már előfordult ilyesmi, és ez tényleg egy kicsit fanatizmus, de tapasztalatból mondom, hogy nem sok mindent lehet ellene tenni. :D

2012. jan. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!