Assassins creed Hidden blade. érti valaki?
Találtam pár linket,és szeretném házilag elkészíteni,csak nem nagyon értem a képeket:
Főleg ezt nem: [link]
Valaki tudna segítteni?
Segítek: olyan szépnek amilyennek a képen látod te valószínüleg egy JÓ ideig nem tudod majd megcsinálni. Főleg ha nem érted ezeket a képeket. Főleg nem olyat ami az utolsó képen van.
Arra meg nagyon kíváncsi vagyok hogy miből szerzel olyan alkatrészreket amik a képen vannak.
De még jobban kíváncsi leszek hogy szereled be azt hogyha felhajtod a kézfejed kijön, ha visszahúzod a kézfejed visszamegy a penge :)
Az alkatrészek nem fontosak,mivel a szomszédban van egy barkácsbolt,tele arannyal.:D
Tudtommal még nem sokan értettég meg azt az elvet,hogy "gondolatra nyílik ki".
Kispekuláltam egy olyat,hogy a gravitáció kihasználásával fog kicsúszni a penge,és visszahúzásnál pedig egy kötél vagy zsineg fog segítteni,ami bekapcsol majd egy záró módot,vagyis beakad.Nem fog tudni visszanyomódni a penge.
A zsinór a kis körön fog megfordulni,ami segítségével a záró módból ki tudom húzni a pengét.:D
De ez csak az én elméletem,és nem is olyan,mint a játékban.
De nem is számít,mivel prototípus lesz.
S a kinézete pedig mellékes egy ideig,mivel "hidden".
csö nem kell a kép itt egy oldal ahol egy csávó még ruhát is csinál de van benne hidden blade is ...
Épp ez a bajom nekem is,hogy nem tudom hogyan vissza húzni...:S
De köszönöm a válaszokat
Nekem elméletben már megvan az egész működése -(ugyanarra a mozdulatra nyílik, zárul a gravitáció segítsége nélkül)- csak rengeteg alapanyag kell az elkészítéséhez...
A lényeg a racsnis csigarendszer és az OTF mehanizmus.
Ha sikerül megvalósítanom akkor majd tudok többet segíteni de ez eltarthat egy pár hónapig...
Youtube-on keress rá az OTF mechanism-ra és a Rachet system-re és máris megvilágosodsz! :)
Á,olcsóbban kijön a homemade...
de azért köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!