Holnap megyek először buliba, mire figyeljek, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel elmegyünk egy pubba koncertre, ahová általában rockerek, punkok járnak, én is ilyen stílusű vagyok. Ő már többször volt mindenfelé, én még soha, kicsit hülyén is érzem magamat :D
Mire figyeljek, ha már ott vagyunk? Azon kívül, hogy ne itassanak le, ne drogozzanak be engem, stb.
Kinek milyen volt az első bulija?
15/L
2011. dec. 1. 16:55
1/2 anonim válasza:
öltözz fel csinosan de ne kihívóan, és érezd jól magad:)sztem ne készülj semmire, csak nézelődj, élvezd a zenét,barátkozz.nem nagy durranás amúgy,lazultok egyet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, az lesz :)
Lazulok, jól érzem magamat. Csak itthon mindenki kész idegroncs, hogy elmegyek szórakozni, és átragasztották...
2011. dec. 2. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!