Melyik a legjobb? T-mobile Vodafone vagy Telenor?
Figyelt kérdés
Úgy értem ,hogy melyik szolgáltató éri meg a legjobban.Például tudom hogy a T-mobilnál van T-perc meg mit tudom én, de mik vannak a Telenornál és mik vannak a Vodafonnál.Ti mit gondoltok melyik viszi a pálmát és indokold meg!Előre is köszi!2011. nov. 23. 16:08
11/16 A kérdező kommentje:
Értem,és ezt az SOS szolgáltatást hányszor lehet igényelni? Egy feltöltés alatt egyszer vagy akárhányszor hogyha 50ft alá csökkent az egyenleg?
2011. nov. 24. 07:49
12/16 anonim válasza:
Belinkeletem a vodafone hivatalos meghatározását, de azért le írom!!!
Egy felfeltöltés alatt 1x lehet igénybe venni, hisz amíg nem rendezed a tartozásod, addig nem vehetsz igénybe újjabat, ezt pedig csak feltöltéssel teheted meg.
Azért a vodafone sem hülye
13/16 A kérdező kommentje:
Na erre voltam kíváncsi!!!!! :) Itt szopat egy nagyon hazug haverom hogy "akárhányszor" ,hát menjen már a lódákóba! :D Egy biztos,most már tudom h a vodafone jobb mint a T-Mobile.A szolgáltatásokról és cuccokról,hogy mik vannak a vodafonnál,nem kérdezek mert agyvérzést sem akarok neked.Utána nézek inkább a hivatalos oldalukon.
2011. nov. 24. 12:41
14/16 A kérdező kommentje:
Am meg baxdki ,nem is jó a linked? mit magyarázol? :D kérek egy másikat! :D
2011. nov. 24. 23:34
15/16 anonim válasza:
Nálam tökéletesen bejön a link, de
fogod magad beírod a keresőbe (tudod az a fenti csík a böngészőben ahova írni lehet) hogy www.vodafone.hu
Az oldalon pedig meg találsz minden információt!!
Ajánlom figyelmedebe a Segíthetünk? menüpontot!!!
:D
16/16 A kérdező kommentje:
Pazar! :D
2011. nov. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!