Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb? T-mobile...

Melyik a legjobb? T-mobile Vodafone vagy Telenor?

Figyelt kérdés
Úgy értem ,hogy melyik szolgáltató éri meg a legjobban.Például tudom hogy a T-mobilnál van T-perc meg mit tudom én, de mik vannak a Telenornál és mik vannak a Vodafonnál.Ti mit gondoltok melyik viszi a pálmát és indokold meg!Előre is köszi!
2011. nov. 23. 16:08
1 2
 1/16 anonim válasza:

Vodafone!!:)

Csomó kedvezményük van. Pl: hétvégén ingyen hívhatod a vodafonosokat, de ezen kívül csomó más is.

Voltam T-mobilos is,de ha más szolgálatatóhoz tartozót hívtam hipp-hopp elfogyott a 3500 ft-os feltöltés.

2011. nov. 23. 16:11
 2/16 A kérdező kommentje:
És hogyha 30ast emg 20ast hívok akkor kedvezményesebb mintha T-mobilról tenném a mási két szolgáltató hívását? :) És mi az az SOS feltöltés,hogy hogy mindig lehet kérni ezt? :) mesélj ,és hogyan történik a levonás, és nem gyűlhet össze így a számlád? nem lesz belőle gáz?
2011. nov. 23. 16:15
 3/16 anonim válasza:
Úgy vettem észre, hogyha más szolgáltatóst hívok, sem vesz le olyan sokat, mint a T-mobil. Nekem a 3000 ft-os feltöltés a Vodánál van, hogy 2 hónapig elég. Persze, ha mindennap órákat beszélsz akkor biztos nem. :)
2011. nov. 23. 16:25
 4/16 anonim válasza:
2011. nov. 23. 16:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Haverom mindig használja az SOS-feltöltést amikor 50 forint alá csökken az egyenlege, aztán kap 750ft rá ,és amikor megint lecsökken 50 forint alá,megint SOS feltöltést kér.Meddig lehet ezt csinálni, mert ő azt mondja sokáig, és a levonás úgy történik hogy havonta a feltöltésednek a felét veszik le vagy mi.Ezt magyarázd már el. köszi
2011. nov. 23. 16:27
 6/16 anonim válasza:
Nem tudom, én még sohasem használtam. Pont ezért, hogy ne legyen felhalmozódás esetleg. Inkább mindig feltöltöm 3000ft-al és kész. De mondom nem értek hozzá, inkább kérdezd meg az egyik üzletükben.
2011. nov. 23. 16:35
 7/16 A kérdező kommentje:
oksa
2011. nov. 23. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Az sos feltöltés az úgy működik ha lemegy 50ft alá, akkor kéred a 750feltöltést, és amikor rendesen feltöltöd a kártyádat, akkor levonja belőle a 900 vagy 950ft-ot.

Egyszerre csak egy feltöltéssel tartozhatsz, szóval újjabat csak akkor kérhetsz ha az előzőt már rendezted.

2011. nov. 23. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
2011. nov. 23. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:

2004 óta vagyok Vodafone-os.

Az SOS feltöltést akkor kérheted a Vodafone-nál, ha 3 hónapon belül volt már minimum 3000 ft-os számlafeltöltésed. Ha volt, akkor kapsz 750 pénzt a számládra, aztán amikor legközelebb feltöltöd a kártyádat, lekapják a 750ft-ot, meg ha jól tudom, van az SOS szolgáltatásnak is egy díja.

2011. nov. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!