Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol a legjobb ülni a moziban?

Hol a legjobb ülni a moziban?

Figyelt kérdés
Mindig középső sorban ülök, annak is nagyjából a közepén. A leghátsó sorból vagy 2-3 sorral lejjebb milyen az akusztika? Sokak szerint rosszabb, nem annyira élvezhető, mint a középső sorokban. Szóval nem érdemes leghátulra ülni?
2011. nov. 16. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Aki leghátra ül, az valszeg csókolózni, nyalakodni és hadd ne mondjam, mit akar mozizás helyett. Az akusztikára annyira nem figyel ilyenkor...

Én is ott szeretek ülni, ahol Te. Szerintem ne változtass.

2011. nov. 16. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Maradok középen. A filmet szeretném nézni, hallgatni, nem azt, hogy mások mit és hogyan csinálnak a hátsó sorban. Nekem ez egyébként eszembe sem jutott, bár én magamból indulok ki, mert moziba azért megyek, hogy filmet nézzek. De valóban, vannak, akik más miatt járnak oda.
2011. nov. 16. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
A másik dolog meg az, hogy ha például nagyteremben vagy, akkor ha pont középre ülsz, sosem kell felállnod, ha valaki be akar ülni a te sorodba. Lévén e sor és az alatta lévő között sokkal nagyobb a tér (általában - plázás kialakítás szerint), mint a többinél.
2011. nov. 16. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Ebben is milyen igazad van. :)

Valóban praktikus is.

2011. nov. 16. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!