Budapesten a Józsefvárosi piacon mennyibe kerül a petárda és egyéb pyro technikai eszköz?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 19:42
1/5 anonim válasza:
2Ft/db. Tegnap vettem 1000db-ot és már a felét eldobáltam, csak vigyázni kell a rendőrökkel :) Amúgy csak ebbe tudok segíteni, amazt nem vettem, mert nem volt pénzem. Ja, és a romákkal vigyázz!
2/5 anonim válasza:
de ha viszed anyád ingyé dobálják xd
3/5 A kérdező kommentje:
:O 2ft :D annyiért nagyon megéri :D köszi a választ :)
2011. nov. 10. 15:58
4/5 anonim válasza:
El ne hidd a két forintot, ha nagyon lealkudod és veszel 10-15dobozzal(1000-1500db) akkor adják 6-7ft körül. Ez tuti tavalyi info, ilyenkor még nem igazán lehet kapni, decemberbe próbálkozz.
5/5 anonim válasza:
Már lehet kapni! a sorok között sétálgatnak fekete szatyrokkal és csak annyit kérdeznek, hogy vipera, sókóló? Na azoktól kérdezd meg, tuti van, sima petárdát olyan 1000forint/doboz árba akarja adni, de ha laza vagy és rámenős akkor blöffölj,hogy ÁÁÁ az rengeteg 500ft/doboz áron tudok venni ha többet veszek, és oda fogja adni ha legalább 5 dobozzal megveszel! ;) meg van nála sok más szép okosság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!