Vettem egy Nokia N97-et és ha rádugom USB-vel gépre azt írja ki nem lehet felismerni "ismeretlen eszköz"?
Figyelt kérdés
mit kell vele ilyenkor cisnálni? vagy mit kell letölteni?2011. aug. 29. 18:10
1/6 ediZeJ válasza:
Gondolom kaptál hozzá CD-t amin a drivere van fent azt fel kell rakni azt csoki, de ha nincs akk meg netről szedsz le és kész.
2/6 A kérdező kommentje:
nem kaptam hozzá... linket tudnál küldeni h mit töltsek le:S nem igazán értek hozzá
2011. aug. 29. 18:15
3/6 ediZeJ válasza:
[link] kicsit legörgeted ott van kis box amibe be kell írni az ellenörző kódot aztán rámenni a kék linkre majd várni 30 secet és elkezdni tölteni.
4/6 A kérdező kommentje:
letöltöttem de akk se jó, azt irja ki h "Ismeretlen eszköz"
2011. aug. 30. 10:49
5/6 anonim válasza:
A Nokia PC Suite programot kell letölteni. Előtte nekem se müködött.
6/6 A kérdező kommentje:
letölttöttem azt a programot.. és rámegyek h eszköz csatlakoztatása v micsoda és elkezd tölteni egy ideig tölt és kiirja h nem jó... mellesleg hozzáteszem a telefont Angliában vettem kártyafüggetlen és T-mobile-s kártya van benne
2011. aug. 30. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!