Pénteken nyársalós kerti partyt rendezek. Szerintetk milyen italok és ételek legyenek. úgy a nyársaláson kívül?
Szia.
Mi tegnap csináltunk szalonnasütős kertibulit.
Szerintem bőven elég, ha egy rakat paradicsomot, paprikát, erős paprikát, hagymát, uborkát felvágsz, és ízlésesen elrendezed. Az ilyen kerti kajálásoknál szinte lehetetlen szervezetten étkezni :)
Én sütöttem még egy tepsi sütit is, amit előtte-közben-utána lehetett eszegetni.
Italok között mindenképpen legyen üdítő is, bubis és nembubis, én tegnap meg voltam lőve, mert volt, aki nem szerette a bubisat, még jó, hogy volt itthon tartalék szörp.. Az alkoholos italok pedig lehetnek az alapok; vörös-fehér bor, ha van rá keret, száraz is, édes is. Én vettem olyan italt is, amit én szeretek, például a kisüveges Baccardi és társai, és ebből tartalékot, ha esetleg valaki megkívánná.
Na meg a vendégekkel is meg lehet beszélni, hogy mindenki hozzon valami italt-nasit, amit szeret.
Jó kertipartizást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!