Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pénteken nyársalós kerti...

Pénteken nyársalós kerti partyt rendezek. Szerintetk milyen italok és ételek legyenek. úgy a nyársaláson kívül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 16:53
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia.

Mi tegnap csináltunk szalonnasütős kertibulit.

Szerintem bőven elég, ha egy rakat paradicsomot, paprikát, erős paprikát, hagymát, uborkát felvágsz, és ízlésesen elrendezed. Az ilyen kerti kajálásoknál szinte lehetetlen szervezetten étkezni :)

Én sütöttem még egy tepsi sütit is, amit előtte-közben-utána lehetett eszegetni.

Italok között mindenképpen legyen üdítő is, bubis és nembubis, én tegnap meg voltam lőve, mert volt, aki nem szerette a bubisat, még jó, hogy volt itthon tartalék szörp.. Az alkoholos italok pedig lehetnek az alapok; vörös-fehér bor, ha van rá keret, száraz is, édes is. Én vettem olyan italt is, amit én szeretek, például a kisüveges Baccardi és társai, és ebből tartalékot, ha esetleg valaki megkívánná.

Na meg a vendégekkel is meg lehet beszélni, hogy mindenki hozzon valami italt-nasit, amit szeret.

Jó kertipartizást :)

2009. ápr. 26. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2009. ápr. 28. 14:00
 3/4 A kérdező kommentje:
köszíí:)
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!