Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Buliban valami egyszerű, nem...

Buliban valami egyszerű, nem ribancos mozgásötlet?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek bulizni, egyszerűen nem tudok normálisan mozogni a zenére. Sajnos elég botlábam van lány létemre :S Máshol nem igazán tudok ismerkedni, de így sose vesznek észre a pasik. Nem akarom ribancosan rázni magam, csak jó lenne valahogy ízlésesen megtanulni mozogni.
2011. szept. 14. 13:19
 1/4 Abidos válasza:
Hány éves vagy ? tudom nem tartozik szorosan a témához de a buli nem a legjobb ismerkedési hely szvsz. viszont tudom javasolni hogy amilyen zenéket szeretsz pl industrial vagy punk vagy rock vagy egyéb youtube ba berírva a dance kiegészítéssel (indusrial dance) kiad csomó táncoló embert http://www.youtube.com/watch?v=Wed1_dHmKOA&feature=related pl ez egész jó feltűnő és nem ribancos
2011. szept. 14. 13:33
 2/4 Abidos válasza:
2011. szept. 14. 13:35
 3/4 Abidos válasza:

ezt ha megtanulod az összes sác oda lesz de ez lete ribis neked http://www.youtube.com/watch?v=GdR8MtM_6gQ

remélem tudtam segíteni

25/F

2011. szept. 14. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Azok jók, amit az előző hozzászóló linkelgetett, viszont az utolsó az tényleg ribis picit - legalábbis teljes egészében. Ha itt-ott beiktatod a jumpstyle mellé, akkor szerintem sikered lesz.

De, azért táncolj úgy, ahogy te szeretnél, engedd el magad! Néhányan azt jobban értékelik. :)

A JumpStyle nekem is bejövős :D

Lány vagyok.

2011. szept. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!