Milyen szuper erőt választanál, ha lehetne?
Figyelt kérdés
Ahogy pl. az X-Menben, vagy a hasonló szuperhősös képregényekben és filmekben. :) Pl. gondolatolvasás, teleportálás, szuper gyorsaság...2011. aug. 11. 14:48
11/18 anonim válasza:
1, repülés
2, gondolat olvasás
3,viz alatti lélegzés :D
12/18 anonim válasza:
meg jo lenne h megtudnám állitani az idöt :D
13/18 A kérdező kommentje:
Ez szuper! :D
2011. aug. 13. 10:18
14/18 hejj válasza:
én átlátnék a nők ruháján...na megy vizelet helyett sör jönne belőlem :D:D
15/18 anonim válasza:
Nekem bőven elég lenne 1 angyalszárny amivel repülhetnék az égen ^^ vagy pedig egy képesség ami minden kívánságomat valóra váltja x)
16/18 tread válasza:
én repülnék, és nagyon gyorsan, és ne legyenek zavaró tényezők, mint a szél a szemembe megy, meg a vérem is maradjon a helyén, meg ilyenek.. jó lenne!
17/18 anonim válasza:
teleportálás. fél karom odadobnám érte.
18/18 offer válasza:
ch...:D nekem a 3 favorit:időmegallítás[szét lopnám az agyamat] teleportálás [szopatnék mindenkit:D]és némitás[hogy anyám végrebefogja a pofáját..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!