Milyen szuper erőt választanál, ha lehetne?
Figyelt kérdés
Ahogy pl. az X-Menben, vagy a hasonló szuperhősös képregényekben és filmekben. :) Pl. gondolatolvasás, teleportálás, szuper gyorsaság...2011. aug. 11. 14:48
1/18 anonim válasza:
Gondolatolvasás, mert akkor tanulhatnék.
A halottak feltámasztása és a sebek gyógyításának addig nincs értelme, amíg az életnek is halálnak lényegét nem értjük. A szenvedést, bénulást okozó kézmozdulat is tetszene, hogy megtudjak akádolyozni rossz dolgokat.
3/18 A kérdező kommentje:
Igen, a telepátia nagyon hasznos. :D Tetszik az utolsó ötleted. :O
2011. aug. 11. 14:55
4/18 A kérdező kommentje:
Hát az is marha jó... szerintem én nem tudnék dönteni. :D
2011. aug. 11. 14:55
5/18 anonim válasza:
Hát szerintem az az erő is jó, hogy mikor megérintesz egy másik valakit akinek van ereje, akkor átveszed az ő erejét.
(hát ezt jó értelmesen fogalmaztam meg :))
Am ilyen a Hősök című sorozatban van Peter Petrellinek...
6/18 anonim válasza:
Habár ez az erő csak akkor jó, ha a környezetedben sok olyan ember van, akinek van valami képessége... ;)
7/18 anonim válasza:
Megállíthatnám az időt. Azzal mindent megoldhatnék az életben!
8/18 anonim válasza:
irányítani az időt előre vissza tekergetni és megállítani... :D
9/18 anonim válasza:
Jaj láttam egyszer egy filmet, amiben volt egy távkapcsoló, ami az idővel játszott. Remélem eszembe jut majd a neve.
10/18 A kérdező kommentje:
Ha az időt meg tudnánk állítani... hihetetlen hatalom! :D
A film címe Távkapcs (angolul Click azt hiszem). ;)
B!u: Az X-Men-ben Rogue-nak van ilyen (ill. hasonló) ereje, a másik személyt nem ismerem akit említettél. :D
2011. aug. 12. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!