Hogyan juthatnék be az angol X-Factorba? Megérné, ha kb. olyan Christina Aguilera-s hangom van és mindenki szerint szuper?
Gyerekkorom óta énekesnő szeretnék lenni...
Bármi egyéb infó erről a tehetségkutatóról? Tudok angolul, a kiejtésemmel abszolút semmi baj stb. :)
Vagy bármi egyéb mód, hogy "felfedezzen" egy neves valaki???
:)
Nem kell angolba menned:)
Az RTL megvette a műsor jogait.Azt hiszem az év elejétől lehet jelentkezni:)
Sok sikert:D
Feltölthetnél egy videót youtubera, akár kép nélkül is, ahol énekelsz, és így független emberek is meg tudnák ítélni, milyen a hangod. Mert nem egy embert láthattunk tehetségkutató műsorokban, akiknek a barátaik azt mondták, hogy jó hangjuk van, és bennük meg sem fordult, hogy egyetlen hangukat is rossz hallani..
Szóval, fel a hangoddal youtubera, és itt az igazat fogjuk mondani, mert nem ismerünk, és nem vagyunk barátaid, és nem fogunk azon aggódni, hogy megbántunk. :) Vagyis... ha a barátaid lennénk, akkor kegyeseket hazudnánk. De még csak nem is ismerünk.:)
Köszi a válaszokat, mindenik zöldet kapott!! :)
Hát csak az a baj, hogy Anglia olyan messze van, a magyar pedig...nem tudom...nem jön be na... :(
Esetleg valami egyéb mód, egy e-mail cím vagy valami, hogy írhassak egy producernek????
Ez igaz! :)
Viszont nem a barátaim véleménye az, ami megerősít, hanem idegeneké, akik előtt énekelnem kellett. :)
Volt, hogy Magyarországon voltunk a kórussal és egy mesemondó, Berecz András (?) odament a karvezetőhöz, hogy beszélgethetne-e velem, csak pár szót.. :)
Hogyan is kell youtubeos videót készíteni??? :D
Köszi a segítséget! :)
Megpróbálom, csak nincs olyan programom, hátha le tudom tölteni...csak nem tudom hol...:))
Meg videót sem tudom hogyan csináljak, tudod képeket, de na....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!