Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan juthatnék be az angol...

Hogyan juthatnék be az angol X-Factorba? Megérné, ha kb. olyan Christina Aguilera-s hangom van és mindenki szerint szuper?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta énekesnő szeretnék lenni...

Bármi egyéb infó erről a tehetségkutatóról? Tudok angolul, a kiejtésemmel abszolút semmi baj stb. :)

Vagy bármi egyéb mód, hogy "felfedezzen" egy neves valaki???

:)

2009. dec. 22. 11:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
ennyi idő alatt nem tudtál létrehozni egy rohadt felvételt?:O
2010. jan. 24. 14:14
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
Figyu ha annyira büszke vagy a hangodra ne szájhősködj hanem tedd fel már azt a vidit:) Most tényleg ennyire béna vagy vagy csak szégyelled megmutatni a hangod?
2010. febr. 21. 10:28
 53/65 anonim ***** válasza:
100%

tedd már fel azt a tetves videót...

tuti olyan vagy, mint Krisztiná Nágííí...

2010. febr. 21. 11:09
 54/65 A kérdező kommentje:

Nem tetves video, es elhiheted, hogy nem olyan hangom van, hanem szuperjo...

Anonim oldalon nem kezdem fenyezni a hangomat, ha nem ugy van, nem latom ertelmet!!

Majd ha meggondolom, teszek fel, de akkor is csak a youtubera, nem pedig ide!

Sziasztok!

2010. febr. 22. 14:37
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
jézus, nem teljesen mindegy, hogy valaki a jutyubon nézi-e vagy innen linkelve? ....
2010. febr. 22. 15:14
 56/65 anonim ***** válasza:
lehet hogy jó hangod van de elég buta vagy :D így semmire nem mész a hangoddal.. max valami pop-liba lehetsz ha van tested.. oszt jónapot xD
2010. febr. 22. 21:45
 57/65 A kérdező kommentje:

Hagyjuk mar, jo? Nem arrol szolt a KERDESEM, holgy teszek fel videot!!

Testem is, hangom is, arcom is meg mindenem megvan... Na sziasztok, en ezzel befejeztem! :)

2010. febr. 24. 13:36
 58/65 anonim ***** válasza:

Hello! A 01-23 15:04 -es vagyok.

Annyiból gondoltam csak, hogy már a kérdésben is Aguilera-hoz hasonlítottad a hangodat, vagyis olyasminek írtad le. Ezért írtam: légy egyedi, ha olyan is a hangod, mint Xtináé, ne őt utánozd hanem légy önmagad :) egyébként sok sikert! az ilyen tehetségek kellenek, ha tényleg jó hangod van. :)

2010. márc. 17. 19:03
 59/65 anonim ***** válasza:
Egyébként a legeslegelső hozzászólóvan annyiban nem értek egyet, hogy Magyarországon nem érdemes jelentkezni. Jó, talán fél ország megismeri, de M.o. nem támogatja a tehetségeket, hanem inkább csak a haknizókat, akik nulla hanggal rendelkeznek, helyette mutogatják magukat félpucéran, vagy teljes pucéran, és értenek a polgárpukkasztáshoz :(
2010. márc. 17. 19:05
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, előbb 1 itteni tehetségkutatóra jelentkezz, vedd úgy, mind egy bemelegítő próbát.

És onnan majd kapsz visszajelzéseket is, hideget meleget, átélheted milyen érzés egy ilyen show részese lenni. És az biztos, hogy ennél milliószor nehezebb lenne a kinti.

Mellesleg hozzá tenném, Christina Aguilera a világ tehetségesebb rnb, pop előadói között van számon tartva. Nem egy Grammy díj tulajdonosa, és azt nem adják ám oda, minden tehetség telen libának. Azt csak is a legjobbak kaphatják meg. A sikerei egyértelműen bizonyítják, mekkora tehetség ő.

Az hogy egyeseknek nem tetszik, hát jó ízlések és pofonok. De az tény hogy, a hangja ( Nem a tini korszakra gondolok) Fantasztikus.

Az X-Factort még Leona lewis is végig sírta, közködte, pedig az ő produkciói Világklasszisoknak számítanak.

A Hiányos öltözet, ha veszitek a fáratságot és kinéztek az ablakon észreveszitek, hogy divat. Na meg akinek olyan alakja van, annak nincs is oka miért takargatni magát. Az isten mesztelen hozta világra, ahozképest sokat is takar.

A Hajlításokat, vagyis a melizmát ( Márha erre gondoltatok) pedig Mariah Carey majd pedig Withney Houston tette ismerté az RNB Világában. Azóta ez az 1ik meghatározó eleme lett.

2010. aug. 11. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!