Milyennek ítélitek a blogomat mind tartalmilag, mind stílust tekintve?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:22
11/16 anonim válasza:
Jajj, ne haragudj, oldalt a bevezetőt nem olvastam. Így már ok. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor írtam, most meg eszembejutott, hogy "jé, akkor írtam" :D Majd a napokban igyekszem megtoldani jópár írománnyal.
Edig minden saját tapasztalat, ezért sem írok nagyon magamról. Mert hát nem szeretném, hogy felismerjenek és emiatt valamin mindenképpen ferdítenem kell picit. Vagy elköltözöm, vagy a hajam vágatom le.. :D
2011. aug. 6. 15:51
13/16 anonim válasza:
Na, akkor várom a folytatást, mindenképpen vissza fogok még nézni.;)
14/16 A kérdező kommentje:
Hmm... előbb írtam ide, aztán törölték :-o
Na a lényeg, hogy ma sikerült végre folytatnom, annyi, hogy a blog már nem szurkeeger, hanem csak szurkeger, tehát kikerült egy E betű belőle.
2011. aug. 31. 16:44
15/16 anonim válasza:
Szerintem a szöveg király, csak a dizájn nem tetszik :) De írjál még, komolyan, jó olvasni. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!