Milyennek ítélitek a zenémet?
2011. júl. 31. 23:22
1/7 anonim válasza:
hú szerintem kicsit uncsi. bocsi. szeretem az ilyesmi zenéket, de azért jó ha összetettebb a hangzás.
2/7 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=P3aTvfnpwFA
Most már ezen a linken működik.
2011. aug. 2. 17:40
4/7 anonim válasza:
olyan jó kis youtube háttérzene feelingje van :D nekem tetszik
5/7 anonim válasza:
szerintem 2:30-tól lesz nagyon jó a vonós/strings hangszín belépésével, odáig tényleg a youtube-háttérzene-feelingje van:). szerintem használhatsz nyugodtan több hangszert/hangszínt, és érdemes ügyelni arra, hogy ha pl. egy résznek más a funkciója, akkor célszerű a ritmikát, hangközöket vagy a magasságot változtatni, gondolok itt a néha már-már monotonná váló zongoraszólamra.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a zene direkt lett ennyire minimalista, egyébként a szimfonikus zene arzenálját fel szoktam használni.... De azért örülök, hogy tetszik. :)
2011. aug. 4. 00:54
7/7 anonim válasza:
nem rossz,de én a rappet szeretem :D
De sokat szoktam videót szerkeszteni és szerintem ez jól menne egy lassú videó alá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!