Milyennek találjátok ezt a férfit?
2011. aug. 4. 18:05
1/20 anonim válasza:
külsőre nagyon helyes, és kellemes arcú, különleges pasinak tűnik, belsőre szerintem max a kényes múltja az, ami nem túl kecsegtető, de amúgy nem tűnik rosszindulatú személynek :)
2/20 anonim válasza:
Számomra nem megnyerő. Úgy néz ki, mint egy meleg, aki drogozik is.
4/20 anonim válasza:
Imádom a zenéit! Én nagyon szeretem. (: HIM 4ever!
5/20 anonim válasza:
ohh, életem első szereleme:D Még mindig bejövős.
6/20 anonim válasza:
Gusztustalan, nekem az ilyen nem megy férfiszámba, inkább csak egy túlméretezett tininek, aki még mindig ebben a drogos/cigizől/rockeres dedós stílusban ragadt.
7/20 anonim válasza:
Különleges és jóképű. Én éppen azért szeretem, mert nem tucat-fazon.
8/20 F.B.I. válasza:
Tinikoromban imádtam, de tudnod kell,hogy nyíltan homoszexuális& igazi művészlélek.
9/20 anonim válasza:
Nekem hanyagnak tűnik, olyan akinek minden mindegy nem az esetem, meg biztos hogy drogos!!! Egyik másik képen depressziósnak tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!