Milyennek találjátok ezt a férfit?
ez egy HIM XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
marhajó volt :D:D:D:D
Én megnéztem pár interjús videót. Komolyan teljesen más az arca úgy, mint a képeken. Nekem tetszik külsőre.
Szerintem olyan titokzatos, kicsit komoly lehet.
De gondolom mindenki másképp vélekedne róla, ha ismernék személyesen. Így inkább rosszat nem mondok senkiről.
Nem homokos (mondta is, egyik videóban hallgattam), annál inteligensebb, "mélyebb", még ha egyes képeken ugy is jön le. Egyszerűen lázadt szerintem akkoriban, fiatalabb is volt, ugy döntött jó lesz egy kis polgárpukkasztás. Drogozott, piált, de leszokott hála Istennek. Én nagyon birom őt, látszik, hogy csodás ember igazából.
Akit érdekel, itt egy videó róla, nekem nagyon tetszett ez a riport: http://www.youtube.com/watch?v=7_pl9Qn1rV0
05:02-től a vidiben nézzétek csak a reakcióját, amikor a riporter arról beszél, hogy mit mondanak az emberek a zenéjéről, hogy sokaknak segített a zenéje meg ilyenek. Sokat elárul róla :). Nekem mindenesetre kívül belül tetszik, mármint, emberként, tudom, hogy valószínű ugysem jutok soha a közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!