Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Más is szereti innen a Togainu...

Más is szereti innen a Togainu no chi című mangát/animét?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
És neked még Inun kívül ki a kedvenced? :)
2011. aug. 5. 21:53
 22/35 anonim ***** válasza:

Hát, Akirát szeretem még ( bár főszereplő, legtöbb embernek tuti ő a kedvence :D) , akkor Gunjit szeretem még, de azt hiszem ennyi. :)

Amúgy egyet nem értek. Azzal fejeződik be, hogy Akira meg Shiki összecsap, nem? Én nem tudom azt mire vélni.

2011. aug. 5. 21:58
 23/35 A kérdező kommentje:
Azt én sem értem amikor a végén Akira elmegy Toshimából és utánna visszamegy, hogy megküzdjön Shikivel. A mangában egyébként egyáltalán nem így van, meg sokban el is tér még az anime.
2011. aug. 5. 22:09
 24/35 anonim ***** válasza:
Na majd utánanézek, igazából mangát én sose olvasok, kivéve egyet :D Inkább mengézem az animét :) Te?
2011. aug. 5. 22:15
 25/35 A kérdező kommentje:
Én is eleinte csak animéket néztem utána elkezdtem mangákat is olvasni. Mondjuk én a mangákat jobban szeretem. És melyik azaz egy manga amit olvasol? :)
2011. aug. 5. 22:22
 26/35 anonim ***** válasza:
Hetalia :D 1. két kötet megvan, a 3.at meg majd megveszem ha kijött :D
2011. aug. 5. 22:36
 27/35 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla, de még nem néztem meg.
2011. aug. 5. 22:43
 28/35 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp érdemes belenézni, ha nem tetszik, maximum nem nézed tovább, de én imádom :D Országok vannak benne megszemélyesítve, nagyon vicces :D
2011. aug. 5. 22:49
 29/35 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy majd valamikor belenézek. Egyébként melyik a kedvenc animéd? :)
2011. aug. 5. 22:53
 30/35 anonim ***** válasza:

Nem láttam valami sokat, max 8-9et végig, és párból egy kis részletet, de a Hetalia a kedvencem az összes közül :) Még láttam a Vampire Knightot, az Angel Beatset, a Kuroshitsuji 1. évadát, Pandora Heartsot, .... azt hiszem ennyi. Ez összesen 6, ha a TNC-t is beleszámítjuk. :)

Neked melyik a kedvenced, és miket láttál már?

2011. aug. 5. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!