Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Más is szereti innen a Togainu...

Más is szereti innen a Togainu no chi című mangát/animét?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:53
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Én is jobb befejezésre számítottam.
2011. aug. 5. 21:04
 12/35 anonim ***** válasza:

De összességében én nagyon szerettem, tetszett nagyon a világa, hogy sötét, a Hold kísértetiesen világít, meg a lerombolt házak meg hotelek.

Személy szerint nekem az is nagyon tetszett, ahogy megoldották a vér dolgot, hogy rikító, piros színe van, így kitűnik a szürke képből :)

2011. aug. 5. 21:08
 13/35 A kérdező kommentje:
Meg maga a story is nagyon jó, és persze a szereplők is jók benne.
2011. aug. 5. 21:12
 14/35 anonim ***** válasza:

Ja hát persze, ez magától érdetődő :D

Van olyan szereplő, akit nem szeretsz? :) Én pl Arbitrot nem szeretem, sőt nagyon nem, főleg ahogy bánik szegény fiúval.. :S Meg Keisukét se szeretem, őt szinte utálom. A többit vagy szeretem, vagy közömbös :D

2011. aug. 5. 21:22
 15/35 A kérdező kommentje:
Keisukét én se bírom, olyan idegesítő a viselkedése.
2011. aug. 5. 21:27
 16/35 anonim ***** válasza:
Hát ez az, én már akkor megutáltam, mikor először megjelent, azt hiszem akkor mutatták először mikor Akira megnyert egy verekedést. Na akkor az a fura vigyora rögtön zavaró lett nekem, később meg ahogy állandóan Akira után futott, hát az tényleg idegesítő volt.
2011. aug. 5. 21:30
 17/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért egy kicsit sajnáltam amikor meghalt.
2011. aug. 5. 21:38
 18/35 anonim ***** válasza:

Én nem, bár lehet csak én vagyok ilyen érzéketlen :D

Én csak akkor voltam szomorú, amikor először megláttam Inu-t/Kau-t. Szörnyű, ne nézz bolondnak, de én még könnyeket is hullajtottam miatta. :( Sajnáltam nagyon.

2011. aug. 5. 21:40
 19/35 A kérdező kommentje:

Őt én is nagyon sajnáltam :(

Az a perverz Arbitro.

2011. aug. 5. 21:44
 20/35 anonim ***** válasza:
Hát igen, miket művelt szegénnyel, tiszta kínzás, bár Inu szerette. (:S) Nem is értem, miért.
2011. aug. 5. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!