Kvára unatkozok::D Van még így valaki? :D
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés..ja szerintem is.:D2011. aug. 4. 01:12
41/179 anonim válasza:
Hát ez tényleg az.
Egy hete kb. csiklandozott a barátom,aztán felkapott a vállára.
Megnyomta a hasam és pont a feje mellé pukiztam.
Nem volt gáz,oda a nőiességem.
42/179 Big Boss válasza:
váááááááááááááááááááááá be kulok akk most a mosolyoddal boldoggá tetted a napját xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd
Zsici te meg beteg vagy ugye tudod
45/179 anonim válasza:
Big Boss ugye tudod, hogy ezek nem velem történnek, én csak bemásolom őket egy oldalról...? :D
Ez is egy gyöngyszem:
Ma az utcán sétálva megláttam egy nagyon ismerős idős nénit, akinek gondjai támadtak a zebrán való átkeléssel. Odamentem segíteni, és csak miután megfújta a szatírtámadást jelző sípját és tököncsapott, jött rá, hogy az unokája vagyok.
:))
46/179 Big Boss válasza:
ezért szeretem én a lányokat, miket össze nem művelnek nézik a szottyat öreg szomszédokat, fejbe szarják a barátjukat adooooooooooom még ilyet sokat besírtam xd
47/179 Big Boss válasza:
de kár :[ de nem baj így is be kulok rajta xdxd
48/179 anonim válasza:
Ugye-ugye a nők pótolhatatlanok.
Egyébként miért dekkoltok itt ilyen későn?
A fejbeszarós lány.
50/179 Big Boss válasza:
én azért mert nem merek aludni, de halál komolyan mondom most sőt fürdeni sem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!