Kvára unatkozok::D Van még így valaki? :D
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés..ja szerintem is.:D2011. aug. 4. 01:12
31/179 anonim válasza:
Úgy tünik,hogy a tököd kivan a világgal vazzeg:D
32/179 anonim válasza:
Pistike elkésik az első óráról (ami zeneóra):
Tanárnő: Pistike! Most,mivel késtél,bünketésként el kell énekelned,hogy miért késtél!
Pistike: Lálálálálá meghalt az anyukáám... lálálá
36/179 anonim válasza:
ezt miből szűrted le? egyébként nem
37/179 anonim válasza:
sok helyen látom a válaszaid,viccesek,de egyébként nekem teljesen ez jön le.rossz emberismerő vagyok.
38/179 anonim válasza:
Ma a munkahelyemen egy nagyon helyes srác flörtölt velem és jobbnál jobb viccekkel bombázott. Mielőtt lelépett volna, mondta, hogy mennyire élvezte, hogy megmosolyogtathatott. Egy órával később tükörbe néztem és láttam, hogy egy nagy kajacafat van a fogaim közé szorulva.
cikiii :DD
39/179 anonim válasza:
Szerintem is,de én szétröhögtem magam rajta. :)
40/179 anonim válasza:
Ma kinéztem az ablakon és távcsővel vizslattam a szomszédom házát. Az úriember minden egyes éjjel megáll az ablaka előtt félmeztelenül és megdolgoztatja az izmait. Ma ehelyett egy kis cetlit láttam az ablakon, amin az állt, hogy "Bocs, ma nem leszek itthon."
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!