Hogyan kezdjek el festeni?
Figyelt kérdés
Szeretnék festeni (nem szobát;) ), de nem tudom hol kezdjem el. Egy egyenes vonalat sem tudok rajzolni. Van ötletetek?2011. júl. 22. 17:08
1/2 anonim válasza:
Ha az a célod vele, hogy kifejezd magad, akkor ha olyan hangulatod van, akkor vedd elő a festékeidet, és próbáld meg az adott hangulatodat ábrázolni (nem kell nagy dolgokra gondolni, kezdetnek elég ha csak színeket festesz egymás mellé különböző alakzatokban... majd ha úgy érzed belefestketsz egy arcot, egy alakot, egy tárgyat... bármit ami úgy látod, hogy illik bele, aztán a végére biztos, hogy kialakul valami) először mindenképp próbáld megtalálni a stílusodat, szerintem ezt így lehet, ahogy leírtam.
Ha pedig nem az önkifejezés a célod vele, hanem pl élethű portrékat szeretnél és tényleg még egy vonalat se tudsz húzni, akkor ahhoz szerintem nem árt egy tanár segítsége.
2/2 A kérdező kommentje:
Mindenképp az önkifejezés a célom.
2011. júl. 22. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!