Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A wct újra kell festeni....

A wct újra kell festeni. Eddig meszelve volt. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Meszeld újra, ha nem akarsz foltosodással,festékfelpattogzással szenvedni. Azt is tudod színezni is.
2010. márc. 10. 09:43
 2/5 anonim válasza:

Szia ha diszperzittel akarod festeni,akkor a HERA-t ajánlom csakis.

de bármilyen drágább diszperziós festéket választhatsz.(dekor festék,vagy előrekevert festékek)

Első lépésként spaklival egy kicsit át kell kaparni,de nem kell lekaparni a meszet,csak szinte letisztítod a felületet.

aztán vegyél o-3 as rimanó rigipsz beltéri glettanyagot,és legletteled,vársz megszárad még egy réteg glett,megszárad csiszolás,és utána kétszer lefested.

ennyi teljesen egyszerű és nem kell félned,hogy lepattog a glett,vagy foltosodik erről szó sincs.

Ha azt az anyagot veszed amit írtam.ami nem a legdrágább!!!

de ha kell segitség akkor szívesen segítek.

szia.

2010. márc. 10. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Mészre diszperzit?

HÚÚÚÚÚ, inkább lehet mészfestéket venni, ha unod a fehéret.

Le kellene csiszolni, hogy tökéletes legyen. De ugyanígy visszafelé is gázod, diszperzitről-mészre.

De mindenesetre, ha belevágsz, ne gagyi diszperzitet vegyél.

2010. márc. 10. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
a glettelés után alkalmazhatsz mélyalapozót is ami megköti a port, koszt és nem kenődik el a festékkel
2010. márc. 10. 16:22
 5/5 anonim válasza:
Tényleg festeni akarod? nem lenne ennyi gondod ha inkább csempét raknál a falra nem kell kínlódni a festéssel,Nekem is egy klassz barna színű csempe van felrakva és ha takarítom akkor csak ablaküveg tisztítóval áttörlöm és csillog az egész,Ja és a plafonra meg áll mennyezetet raktunk föl és kész.Így sokkal tisztábban tudod tartani,mintha állandóan festegetnéd.A másik meg meg spórolod az állandó festék árát, a csempét 1X-szer megveszed,felcsempézed és sokáig nincs vele gondod,csak áttörölöd és slussz.Én is így szoktam csinálni.Nem kell minden évben, festéket venni hogy kifessem a WC-t. Inkább próbáld meg csempéztetni,vagy ha tei is megtudod csinálni csináld meg. Nekünk is a párom csempézett a WC-ben i és a konyhában is. De nagyon klassz lett.Jó tanácsként mondom hogy a csempe megváltoztat mindent.Próbáld meg inkább a csempét.De ha nem, akarod,akkor én is a Héra festéket javaslom,A csempét sokkal könnyebb tisztán tartani mint a falat mert esetleg ha a falra rácseppen valami akkor nincs olyan dolog amivel lemoshatod. A csempét meg könnyebben letudod mosni mint a falat.ÜDV:B
2010. márc. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!