A 10 éves öcsémet csúfolják az iskolában, hogyan szívathatnák meg az illetőt?
Ez egy megtörtént eset:
egy lányt csúfoltak, de elég rendesen, kicsit depressziós is lett, bár ő idősebb volt sokkal, mint az öcséd. Azt hiszem a bátyja vagy az unokabátyja (már nem emlékszem pontosan) szóba elegyedett a fiúval, aki csúfolta a lányt. Megkérdezte ismeri-e és hogy mit gondol róla. Erre ő persze szapulta, elmondta mindennek, mert azt hitte a bátyó is így gondolja. Majd mikor megtudta, hogy ki a kérdező nagyot nézett, mert rendesen meg lett fenyegetve. Azóta békén hagyta a lányt.
Azt tudom tanácsolni, hogy egy idősebb valaki, tesó, unokatesó, lényeg, hogy ne legyen felnőtt ijesszen rá a fiúra de úgy igazából. Biztos hatásos lesz. Bántani azért nem kell, mert abból csak nektek lesz bajotok. Esetleg a fiú szüleivel is lehet beszélni.
szerintem a tanároknak ne szólj erről
engem is csúfolnak a suliban és ha úgy teszek mintha átnéznék rajtuk,tovább csinálják
ha szólok a tanároknak,akkor jönnek hozzám veszekedni hogy mivan árulkodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!