Nyár van. Nincs suli, unatkozok. Ötletek unalom ellen? Lsziii fontos! Majd halálra unom magam. -. -"
Figyelt kérdés
szasztok!:) még nem adták ki a nyárit "hivatalosan" de már csak csütörtökön kell bemenni d.u. évzáróra...:/ halálra unom magam:/ mitcsináljak???
elmenni sétálni v. ilymi nem tudok...nem engednek+ez nem olyan környék...
barátnőhöz sem tudok menni.3 normális barátnőm van,az egyik messze lakik(bp.-n ő is csaj jó pár kerülettel arrébb) a másik iskolában van,a harmadik meg azt sem tudom mivan vele,suli óta nem láttam...:/
ötleletek mitcsináljak????:)S.O.S
2011. jún. 14. 12:09
11/20 A kérdező kommentje:
nem igazán...-.-" 9éves kishugom se barbizik már...inkább tanulok,mint h barbie...-.-"
2011. júl. 6. 15:06
12/20 Anyomika válasza:
nem tudom mi van a fiatalokkal nekem sosem volt olyan bajom hogy mit csináljak nyáron.
13/20 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy a "mai fiatalok" többségét nem engedik el,egyedül barátokkal...-.-"
2011. júl. 6. 21:04
14/20 Anyomika válasza:
sztem az a te bajod ha a szüleid nem bíznak benned...
15/20 A kérdező kommentje:
bíznak bennem,nem velem van a baj,hanem az emberekkel akik ittt élnek budapesten...nem is csodálkozok h nem engednek el ilyen emberek közé...^^
2011. júl. 6. 22:08
16/20 anonim válasza:
omegle.com
angol chat oldal és nem kell regisztrálni.
17/20 anonim válasza:
cleverbot
lehet angolul és magyarul is beszélni más emberrel/robottal/
18/20 anonim válasza:
anotalk.hu magyar idegenekkel chatelhetsz, regisztrávió nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!