Nyár van. Nincs suli, unatkozok. Ötletek unalom ellen? Lsziii fontos! Majd halálra unom magam. -. -"
szasztok!:) még nem adták ki a nyárit "hivatalosan" de már csak csütörtökön kell bemenni d.u. évzáróra...:/ halálra unom magam:/ mitcsináljak???
elmenni sétálni v. ilymi nem tudok...nem engednek+ez nem olyan környék...
barátnőhöz sem tudok menni.3 normális barátnőm van,az egyik messze lakik(bp.-n ő is csaj jó pár kerülettel arrébb) a másik iskolában van,a harmadik meg azt sem tudom mivan vele,suli óta nem láttam...:/
ötleletek mitcsináljak????:)S.O.S
NYÁRI MUNKA!!!!!!!!!!
Én 13 éves korom óta ezzel töltöm a nyaraimat é élvezem, nem is unatkozom és tapasztalatot is szerzek egy csomó munkáról. :)
Válassz ki egy jó sorozatot, és nézd végig, olvass, rajzolj. Hány éves vagy? A diákmunka sem rossz ötlet, de azt hiszem, csak 14 vagy 15 éves kortól lehet dolgozni.
Ha már chat: ha beszélsz idegen nyelven, akkor külföldi chat oldalakra is mehetnél.
12 leszek még csak...:DDDD diákmunkát nem engednének a szüleim hisz még egyedül se engednek el max. közértbe(100m) igen,gondolkodtam a külföldi chaten hogy gyakoroljam az angolt...:)tudtok angol regisztráció nélküli chat oldalt???van facebook-om de nem szeretnék bejelölni vadidegen külföldieket hanem csak chat...:)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!