Van itt olyan ember, akinek Uruha a kedvence a The GazettE-ből?
Figyelt kérdés
Csak mert ma lett 30 éves a drága:):D2011. jún. 9. 09:15
1/7 anonim válasza:
Régen szerettem őket hallgatni.. de kb 1-1,5 éve már nem :S... azért fura, hogy már 30 éves :D...
Nekem am Ruki volt a kedvencem...
2/7 A kérdező kommentje:
És miért nem hallgatod már őket?:) Egyébként nekem sem Uruha a kedvencem, csak gondoltam, ha valakinek Ő, akkor szólok, hogy szülinapja van, el ne felejtsék:D Nekem Kai a favorit:)
2011. jún. 9. 09:27
3/7 anonim válasza:
Hát.. nem tudom... már nem éppen olyan a zenei stílusom. Amikor őket hallgattam, akkor az volt a "divatban", hogy aki a jrockot hallgat az mást ne hallgasson (elég sok durva megszólalást kapott az, aki mégis hallgatott másféle zenét). Ebből a gyerekes viselkedésből elegem lett, így kiszálltam az akkori baráti körből és valamiért egyre kevesebbet hallgattam emiatt jrockot. Ma már olyan mindenes a zenei stílusom.... pop, rock.. jöhet bármi csak jó legyen :D
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg ez volt? Hát ez nagyon sz.r hozzáállás szerintem:D Én is mindenféle zenét hallgatok még rajtuk kívül...:)
2011. jún. 9. 09:45
6/7 anonim válasza:
Szentem is gyerekes h mást ne hallgass, de attól én nem hagynám abba:) Am neke Ruru inkább olyan onee-chan. Ruki a fav<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!