Ha egy 22 éves ember imádja az animéket, folyton azokon jár az esze, és a Naruto a kedvence, akkor az az ember normálisnak mondható mentálisan?
és még álmodik is ezekkel, meg sokat fantáziál róla.
F
Szerintem az origami is jó :D
Csak azért említettem, hogy nem feltétlen kell minden animést így elképzelni: [link]
nem normális, de egészséges, hogy van egy érdeklődési köre
a társadalom normális(többségi) része viszont biztosan elítéli vagy legalább gondol róla "valamit".
20:05
képzeld, ezeket a rajzfilmeket felnőtt emberek készítik, akinek szinte az egész életük ebből áll, és bolondra keresik magukat belőle.
semmivel sem "érettebb" dolog scifit, bugyuta akciófilmeket nézni vagy szappanoperákat, mint mesefilmeket. a művészet lényege a fantázia, ha van valami mondanivalója is, akkor kifejezetten előnyös.
Tudod mit 20:05-ös inkább nézem a Naruto-t meg ehhez hasonló animéket, minthogy a Való Világot nézzem:)!:D
Én úgy képzelem el ezt az egészet, hogy építgetem a karrieremet, keresek egy állást a biztos további életemet, DE mellette ha úgy van rá időm szánok időt az érdeklődési köreimre, és ha úgy van akkor mesét fogok nézni akár 30 évesen is.
Hát és 13 éves lány vok, és most ezzel a kérdéssel megnyugtattál xD eddig azt hittem h ilyen kor osztály (mármint az én kor osztályom) nem néz ilyeneket, jó mondjuk van 1 osztálytársam aki néz, meg ismerek pár évvel idősebbet is. Nekem is a Naruto a kedvencem, én is álmodtam már 2x is erről az animéről..
Szerintem normálisnak mondható vagy, csak nem mondd el senkinek h ezt nézed, és ha nem egyedül laksz, akkor olyankor nézd a narutot mikor nincsenek otthon :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!