"Gyűjtögetők" vagytok? Miket gyűjtetek?
Figyelt kérdés
Lehet fura, de én a különleges halfajtákat "gyűjtögetem" (akváriumi), szelektálom. Régen szalvétát meg kindert gyűjtöttem. Meg egyebeket. Nemrégiben meg azt csináltam,hogy amikor elutaztam valahova, és ott beültem egy kávézóba akkor a kis tasakos cukrot hoztam haza amit a kávéhoz adnak. Nektek van hasonló "mániátok"? :D2011. márc. 10. 14:45
11/23 anonim válasza:
Porsche autómodelleket és minden egyebet, ami a márkával kapcsolatos.
12/23 anonim válasza:
Nekem sajnos nem megy a gyűjtögetés. Pedig régen nagyon szerettem volna gyűjteni minden félét. Mikor én 12-14 éves voltam, akkor nálunk nem a pasik gyűjtése, hanem a szalvéták, énekesek poszterei, kinder figurák, kövek gyűjtése volt a menő. Volt egy fiú, egy másik városban, apukáink munkatársak voltak, aki az ólom katonákat gyűjtötte a kinderekből. Nos ha én találtam egyet, akkor elküldtem neki és ő küldött egy halom mindenféle más kindert. Egy ideig elraktam őket, de aztán kidobódott. Soha nem ment ez nekem. A pénzt azt gyűjtöm, azt úgy ahogy tudom is, csak lassan gyarapodik.
13/23 A kérdező kommentje:
Ln is gyűjtöttem telefonkártyákat, meg könyveket is. De azt most is. Egy jó könyvre nem sajnálom a pénzt :). Meg a lovakat szeretem, de nagyon. De nem nagyon van semmi lovas cuccom, csak a rajzaim, de azokból jó pár.
2011. márc. 10. 15:07
14/23 anonim válasza:
Pont ma akartam én is feltenni azt a kérdést :)
Én a bögréket gyűjtöm, de nem megszállott módjára. Van otthon kb. 30 ( ebben csak az enyémek vannak benne, a készletben vásároltak azok nem) jelenleg, és mindig elmélázok, hogy melyikből is igyak. Párom pedig ki van bukva, mert elfoglalom a konyhaszekrényt velük, így csinálni fog nekem külön kis polcokat, ahová feltehetem őket. Ha meglátok egy bögrét és megtetszik, akkor nem bírok ellenállni és megveszem. De előtte keringek körülötte pár percig, hogy tényleg teszik-e. Végül mindig úgy döntök, hogy tetszik :)
15/23 anonim válasza:
a pénzgyűjtőstől kérdezném, hogy nem-e mutathatnám meg az én pénzeimet, nekem is vannak és szeretnék megszabadulni tőlük...
16/23 A kérdező kommentje:
Ja,a pénz gyűjtése nekem se nagyon megy..
2011. márc. 10. 15:10
17/23 anonim válasza:
Én dobókockákat gyűjtöttem régen, és szívószálakat. :) Manapság már annyira nem jellemző a gyűjtögetés, de a kockaimádat megmaradt. :D
19/23 anonim válasza:
fém üdítős/sörös dobozoknak a kupakját gyűjtöm (300 körül van most, felfűzve), söralátéteket, felespoharakat, kis tasakos cukrokat, nemzeti dolgokat (pl. matricákat), stb. :)
20/23 anonim válasza:
mindenki aki gyűjtögető, én amúgy porcelánfestő vagyok és ha valami egyedit szeretnétek a kedvenc akármitekkel egy bögrére vagy ilyesmi nézzetek be. www.csajaghylaura.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!