Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi ennek a fanfictionnak a címe?

Mi ennek a fanfictionnak a címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Egy dragon ball (z vagy kai nem emlékszem melyik fandomban volt végül megjelölve) fanfictiont keresek. Régebben olvastam, ha jól tudom, akkor a fanfiction.net-en. De most sehol se találom, pedig egy csomó szűrés-variációt kipróbáltam. :(

Az egésznek az alapkiindulása a dragon ball kai 95. része.

A sztori (amire emlékszem) az akkor játszódik, amikor Cell egy energia sugárral meglövi azt hiszem jövő Trunkst (hosszú, lila haja volt) és mindenki azt hiszi hogy meghalt, és Vegeta nagyon feldühödik, de semmit se tud tenni. Aztán azt hiszem felbukkan Gohan és ő száll szembe vele. És Vegeta pedig mérges, hogy nem ő tudja megbosszulni a fiát, de ő közben feláll és elkezd harcolni Cell-el. Többször is a földre kerül, de feláll ls harcol tovább.

Végül legyőzik Cell-t. Azt nem tudom hogy Trunks-e vagy valaki más. De végül Trunks meghal, és a halottakat elviszik a sárkányhoz/gömbökhöz hogy támassza fel a halottakat. A végén pedig Trunks megmutatja Vegeta-nak, hogy hogyan kell a kardot használni.

Ennyire emlékszem, bár úgy tűnik ez elég sokminden, már ami a cselekményt illeti. De a címére valahogy nem emlékszem.

Remélem valaki felismeri és tud nekem segíteni. :)

ma 14:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!