Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Múlthéten Nagybritanniába...

Múlthéten Nagybritanniába jártam az osztályommal, megnéztük a stonehange-t, nem vagyol rá büszke, de sunyiba összegraffeltem és ráírtam a tag-emet, jampiságnak tűnt a haverok előtt, mert még nem láttam rajta efféle "gaztettet" elitéltek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 16:41
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én vtam a csodás.. Nem neveznék, de te állat vagy :D
2011. márc. 2. 21:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként mielőtt bárki komolyan venné,ez csak egy provokatív kérdés volt a részemről,jókat röhögtem itt a gép előtt rajta xD soha nem graffeltem,és elitélem azokat akik műemlékeket vagy ahogy te CSODÁKAT xDxDxDxD károsítanak meg,felháborító hogy már mi mindent összefirkálnak,és ezzel teszik tönkre az eszmei értékét...
2011. márc. 2. 21:54
 13/20 A kérdező kommentje:
17:12 rajtad akárhányszor elolvasom szakadok xDxDxDxD
2011. márc. 2. 21:55
 14/20 anonim ***** válasza:

A sok hülye bevette.

A Stonehenge egyébként körbe van véve kordonnal, nem is lehet odamenni a kövekhez, csak 5-10mrre. Korrekt túristaútonal van, folyosóval, meg adnak kis tourguide-lejátszót ami minden pontnál elmondja hogy melyik könek mi volt a szerepe. Persze csak messziről nézheted, ha odamégy a kötél közelébe 15 szekus jön oda és már visznek is ki. Max a gyönyörű angol gyepet graffelheted.

2011. márc. 3. 00:39
 15/20 anonim válasza:

17:12 Én vtam.. :D

legalább nevettél egy jót xD am tényleg csoa, beletartozik az ókor csodáihoz bárhogy röhögsz :D Nadenembaj :D

2011. márc. 3. 13:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy mai napig megmagyarázhatatlanul oda"teremtett" létesítmény,de vicces volt rá a csoda szó :D:D és hogy én egy csodát károsítottam meg xDxD ezen szakadtam xDxD meg hogy a magyarok még ratyibbak lettek xDxD háhá xDxD
2011. márc. 3. 14:09
 17/20 anonim ***** válasza:
De hülye vagy...én mégha furcsálltam is, de bevettem. :D
2011. márc. 3. 14:48
 18/20 anonim válasza:
miért nem ratyik? xD magyar vok, de ratyik vagyunk xDD
2011. márc. 3. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Grat. én is megtettem volna xDD ( amugy nem xD )
2012. ápr. 24. 16:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Ilyen kib!szottul fogyatékos egyéneknek, hogy adhatott Isten életet mint ti? bsz4rás..
2014. aug. 10. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!